Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
16.06.2010

Okazii.ro se extinde pe plan international, in prima faza in Republica Moldova

Platforma de comert online Okazii.ro se extinde peste hotare, in prima faza in Republica Moldova, prin Okazii.md, urmand ca cel mai probabil pana la finalul anului sa se extinda si in alta tara din regiune, conform oficialilor companiei.

In prezent, pe Okazii.md este posibila doar deschiderea de conturi de cumparator si achizitionarea de produse de pe platforma omonima adresata romanilor. "Inca suntem in perioada de tatonare. In cateva luni, vom permite si vanzatorilor amatori si profesionisti din Republica Moldova sa isi comercializeze produsele prin intermediul platformei", a spus un reprezentant al companiei pentru DailyBusiness.ro.

Pe Okazii.ro sunt disponibile peste 950.000 de produse, platforma atragand circa 2 mil. de vizitatori pe luna.

Okazii.md va fi dezvoltat in prima faza din Romania, la o data ulterioara, nefacuta public, urmand ca o echipa de pana in 10 oameni sa fie angajati in Republica Moldova. "E o alta legislatie in regiune, incercam sa ne acomodam si sa evitam inselaciunile".

Okazii.ro este un site sustinut de NetBridge Services, lansat in anul 2000.

Okazii.ro concureaza pe piata locala in special cu portaluri internationale de mari dimensiuni precum eBay.com sau Amazon.co.uk. Concurenta locala nu este foarte bine dezvoltata, oficialii Okazii.ro sustinand ca detin circa 95% din piata. Printre concurentii locali se numara BidBuy.ro sau Shop-Bay.ro.

In prezent nu exista studii privind valoarea pietei de licitatii online din Romania. Oficialii Okazii.ro nu fac publice veniturile generate din acest business. (Daily Business)

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus