Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2010-03-25/cci-invita-agentzii-economici-sa-viziteze-expozitia-mondiala-world-expo-2010-shanghai-china-15185.html
Data: Mar 25, 2010 (17:09)

CCI invită agenţii economici sa viziteze Expozitia Mondiala World Expo 2010 – Shanghai, China

Camera de Comert si Industrie a RM invită agenţii economici sa viziteze in componenta delegatiei din Moldova Expozitia Mondiala 2010 Shanghai, China - care isi va deschide lucrarile pe data de 1 Mai 2010. Orasul Shanghai in care isi va tine lucrarile World Expo 2010 a demonstrat ritmuri spectaculoase de dezvoltare, confirmind si actualitatea tematicii alese pentru expozitie: «Un oras mai bun, o viata mai buna».

Se preconizeaza ca World Expo 2010 sa fie un eveniment grandios, de rezonanta globala. Expozitia se va extinde pe o suprafata de 5,28 km.p. in centru orasului Shanghai. In program sunt incluse aprox 20.000 evenimente in 14 pavilioane cu 35 sectoare, expozitia gazduind participanti din peste 240 tari. Vizitatorii vor avea posibilitatea sa viziteze standuri nationale originale diverse prin stiluri si conceptie, standurile companiilor transnationale si ale organizatiilor internationale.

R.Moldova va participa pentru a doua oara la un eveniment de asemenea amploare. Sloganul standului Republicii Moldova in cadrul World Expo -2010 este «Orasul meu este si orasul tau». La stand vor fi prezentate cele remarcabile realizari ale RM. Participarea in cadrul unei expozitii mondiale de asa anvergura va oferi Moldovei oportunitati enorme de stabilire si consolidare a relatiilor economice cu tarile participante, consolidind astfel relatiile economice cu tarile participante si contribuind la promovarea imaginii Republicii Moldova pe arena internationala. Inafara de vizitarea expozitiei, este programata participarea delegatiei in programul de afaceri World Expo-2010, desfasurarea intrevederilor de afaceri si vizitarea monumentelor culturale ale Chinei.

Perioada de sejur planificata a delegatiei businessmenilor din RM in Shanghai - din data de 28 aprilie pina la data de 5 mai 2010. Taxa de participare este stabilita in suma de 360 euro, care include: inregistrarea si acreditarea reprezentantului, rezervarea biletelor avia si hotelului, asistenta in perfectarea vizei. Cheltuielile de transport, cazare la hotel, viza, asigurare medicala, transferuri, servicii translator si alte cheltuieli suplimentare se achita individual de catre participanti.

Informatii suplimentare: Directia Tirguri si Expozitii a CCI a RM - tel/fax: 23-84-10, 21-07-25, e-mail: expo@chamber.md, www.chamber.md. Persoana de contact - Ina Zmeu.