Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
22.02.2010

Materialele acumulate in privinta cet. Oleg Voronin vor fi transmise astazi in Directia Generala Urmarire Penala a Centrului

Potrivit CCCEC, materialele acumulate in privinta cet. Oleg Voronin vor fi transmise astazi in Directia Generala Urmarire Penala a Centrului, care in comun cu Procuratura Anticoruptie urmeaza sa decida inceperea sau neinceperea urmaririi penale.

Surse din CCCEC al Moldovei menţionează că actiunile cetateanului Voronin vor fi examinate sub aspectul evaziunii fiscale si spalarii banilor. Formula metodei de spalare a banilor va fi anuntata suplimentar, dupa ce ordonanta de incepere a urmaririi penale va fi aprobata de procuror.

Oleg Voronin intenţionează să afle în Procuratura Generală circumstanţele mediatizării informaţiilor confidenţiale despre tranzacţiile efectuate cu utilizarea cardului bancar. Despre aceasta a declarat luni jurnaliştilor de la Chişinău fiul ex-preşedintelui Moldovei şi liderului PCRM.

Oleg Voronin a dezminţit informaţia că este proprietarul unei afaceri multiprofil şi controlează sfera bancar-financiară, domeniul energeticii, construcţiilor, vinificaţiei, indistriei de zahăr din ţară. Oleg Voronina a spus că este doar acţionar al „Fincombank" şi a dezmintit afirmaţiile că are supravenituri.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus