Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
23.03.2009

Filmul artistic „Arrivederci” va fi distribuit de o companie italiană de film

Filmul artistic „Arrivederci” va fi distribuit de o companie italiană de film

Regizorul Valeriu Jereghi a vândut drepturile de distribuire a filmului „Arrivederci", pentru următorii 15 ani, companiei italiene de film "Francesco Gagliardi Production", se arată într-un comunicat al companiei de film „Prim Plan Studio".

Conform contractului semnat la 20 martie "Francesco Gagliardi Production" va tiraja filmul pe suport DVD şi îl va înregistra pe peliculă cinematografică pentru a fi derulat la posturile Rai şi Sky. Pe lângă aceasta, "Francesco Gagliardi Production" va avea dreptul de a prezenta filmul „Arrivederci" la festivalurile şi cinematografele din Italia şi să desfăşoare o campanie de promovare a acestuia.

Valeriu Jereghi şi producătorul italian Franceso Gagliardi au convenit că premiera oficială a filmului va avea loc la începutul lunii iunie, în prestigioasa sală din Roma „Auditorium", cu o  capacitate de 7 000 de spectatori. Deja şi-au anunţat participarea la eveniment autorităţile centrale şi locale italiene şi reprezentanţii numeroaselor organizaţii non-guvernamentale.

Filmul artistic „Arrivederci", un produs al companiei de film „Prim Plan Studio", povesteşte despre dragostea unui copil pentru mama sa, dar şi despre drama pe care o trăieşte, pe când aceasta e plecată la muncă în Italia. Filmul, distins cu Marele Premiu al Teleforumului Euroasiatic de la Moscova, a fost proiectat în Parlamentul European şi a cules aplauze în mai multe capitale în cadrul turneului său european.

cuvinte-cheie: Jereghi | Arrivederci

Comentarii (0)

 

Sus