Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
29.12.2008

De sărbători la Shopping MallDova s-au deschis magazine şi localuri noi de distracţie

De sărbători Shopping MallDova a inaugurat 14 magazine şi localuri noi în mall. Printre acestea sunt magazine care reprezintă brand-uri de renume cu colecţii de îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi, colecţii de accesorii, precum şi restaurante şi fast-food-uri mult aşteptate de către chişinăueni.

Lee Cooper, Calvin Klein, Calliope, Texier, Pepe Jeans, Jennyfer şi Terranova vin să completeze gama de magazine din mall, oferind o experienţă bogată şi variată de cumpărături. Proaspăt inaugurate, magazinele Swatch şi Fashion Smoke, prezintă colecţii impresionante de accesorii moderne şi elegante. Atelierul Tailor, deschis în mall, aşteaptă vizitatorii care vor să individualizeze hainele procurate în Shopping MallDova.

În ceea ce priveşte opţiunile de petrecere a timpului liber şi a distracţiilor au devenit operaţionale fast-food-urile Pizza Grill, Roka'n Rolla şi KFC. De asemenea, în incinta centrului comercial Shopping MallDova a fost inaugurată cea mai nouă sală de bowling din Chişinău - Rock&Roll Bowling. Aceasta se întinde pe o suprafaţă de 1720 metri pătraţi, cuprinde 10 piste de bowling, 6 mese de biliard şi un loc de joacă pentru copii. Centrul este dotat cu cel mai modern echipament oferit de liderul în domeniu de echipamente pentru bowling - AMF, şi pune la dispoziţie piste din material sintetic şi tabele de scor computerizate.

Aceste facilităţi vin să compeleze oferta generoasă de distracţii şi petrecere a timpului liber în centrul comercial Shopping MallDova, unde vizitatorii pot beneficia de magazine pentru toate gusturile şi capacităţile de cumpărare.

Shopping MallDova este primul centru de acest gen care pune la dispoziţia vizitatorilor săi o parcare subterană de 750 de locuri gratuit, relatează Serviciul de presă al companiei.

 

 

cuvinte-cheie: shopping | MallDova

Comentarii (0)

 

Related news

Sus