Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2008-05-06/4880-4880.html
Data: May 6, 2008 (09:42)

Oferte de burse în Slovacia

Potrivit Ministerului Educaţiei şi Tineretului al Republicii Moldova, Agenţia Slovacă de Informare Academică din Bratislava (SAIA) anunţă despre Programul Naţional de Studii al Republicii Slovace. În cadrul acestui program sunt oferite burse de stagiu pentru studenţi, doctoranzi, cadre didactice din învăţămîntul superior şi cercetători.

Tipurile burselor: a) Burse pentru studenţii din instituţiile de învăţămînt superior (care au fost promovaţi cel puţin în al 6-lea semestru de studii) acceptaţi la un studiu de master la o universitate slovacă pe o perioadă de studiu de 1-2 semestre (5-10 luni). b) Burse pentru doctoranzi acceptaţi la o universitate sau un centru de cercetare ştiinţifică (1-12 luni). c) Burse pentru cadre didactice din instituţiile de învăţămînt superior şi cercetători ştiinţifici pentru realizarea unui stagiu de predare sau unei cercetări la o universitate slovacă, un institut de cercetare ştiinţifică sau o organizaţie neguvernamentală, în baza invitaţiei (1-12 luni).

Mai multe detalii despre SAIA pe site-ul: www.saia.sk Condiţiile de participare, termenii, formularul de aplicare on-line, cît şi lista documentelor necesare găsiţi pe site-ul Programului: www.scholarships.sk