Valeriu Lazăr: Procesul de integrare europeană îl văd ca pe unul de modernizare a R.Moldova după modelul european, spre binele cetățenilor săi, fără a înrăutăți însă relațiile cu partenerii tradiționali din est

Declarația a fost făcută în cadrul Conferinței Opțiunile integraționiste ale Republicii Moldova între Acordul de comerț liber aprofundat și cuprinzător cu UE și Uniunea Vamală, organizată la Chișinău de către Ministerul Economiei, Institutul Național de Cercetări Economice și Centrul analitic Expert Grup.

Comentarii

captcha
 
  • Victor 22.10.2013

    Corect spus, si asta noi, cetatenii RM ne dorim, si ne dorim acest lucru de 20 de ani. Apreciem calitatea si munca depusa de Lazar, de echipa sa din minister, de echipa coalitiei de la guvernare care muncesc pentru a realiza acest lucru.

  • Nicu 22.10.2013

    RM in ultima perioada are realizari importante atit pe plan intern cit si exetern si dupa parerea mea economia unei tari care aspira la un viitor european trebuie sa fie in permanenta evolutie. Pina acum toate scopurile au fost realizate,de catre Lazar au fost luate cele mai corecte decizii si cred ca trebuie de continuat intru dezvoltarea acestei directii si promovarii intereselor societatii.

Sus