Ministerul Economiei a transmis spre avizare Autorităților Publice Centrale Proiectul Foii de parcurs pentru ameliorarea competitivității în R. Moldova

Ministerul Economiei a transmis, astăzi, spre avizare Autorităților Publice Centrale Proiectul Foii de parcurs pentru ameliorarea competitivității în Republica Moldova. Potrivit documentului, crearea ZLSAC cu UE, dar și extinderea aplicării Acordului de Comerț Liber cu CSI, vor genera multiple oportunități pentru Moldova, atât în ceea ce privește accesul pe piață a bunurilor și serviciilor pe care îl oferă, cât și susținerea și încurajarea reformelor structurale profunde necesare pentru ridicarea competitivității economiei naționale.

Comentarii

captcha
 
  • Sting 11.09.2013

    Lazar este un bun profesionist si diplomat care poate gasi solutiile necesare de depasire a oricarui impediment in realizarea principalelor obiective ale statului

  • Vlad 11.09.2013

    Lazar a depus cel mai mare efort in discutia cu UE privind semnarea Acordului la Vilnius. Este cred cel mai bun ministru al economiei pa care la avut RM in perioada de independenta.

  • Nicu 11.09.2013

    M-am convins, Lazar este un profesionist si ne demonstreaza acest lucru. Cred ca nu ne mai poate sta nimic in cale, ne integram in UE. PDM garanteaza!

  • Ivan 11.09.2013

    Datorita profesionalismului de care dispune, gaseste orice cheie pentru inlaturare a oricarii probleme.

Sus