Ministrul român al afacerilor externe afirmă că discursul lui Băsescu despre unirea Republicii Moldova cu România a generat complicaţii

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, a criticat, miercuri, la Universitatea de la Izvoru Mureşului, declaraţia preşedintelui României, Traian Băsescu, referitoare la unirea României cu Republica Moldova, susţinând că discursul şefului statului pe acest subiect a generat deja complicaţii.

Comentarii

captcha
 
  • N Lae 14.08.2013

    Nu înțelegem de ce actualii demnitari români confndă Unirea cu Reunificarea,sau Reîntregirea neamului Oare circa 6 decenii nu a fost îndeajuuns Bucureștiului să înțeleagă, că fără Basarabia sunt asemnea unei păsări fără o aripă ??? În iunie 1940 s-au temut să-l supere pe Adolf și Iosif. Acum de cine mai au frică ??? Cică să cerem și cineva ne va da... Dar dacă era invers, cum a fost până în 1940 cănd jumătate de Românie era sub ocupație străină.. Cine de la cine trebuia să ceară Reunificare ???

  • decebal 15.08.2013

    basescu vorbeste in nume propiu,romanii nu vor unirea cu basarabia.... e o zona saraca,rusofona ... basca ca pib-ul moldovei e cat a unui judet din romania ! din punct de vedere economic e un dezastru pt romania aceasta "unificare'!

Sus