Iurie Leancă solicită mai multor ministere să treacă la plăți electronice până pe 25 august ca măsură de eliminare a corupției

Prim-ministrul Iurie Leancă a dat indicații Întreprinderii de Stat ”Registru” de pe lângă Ministerul Tehnologiilor Informaţionale, Inspectoratului General de Poliţie al Ministerului Afacerilor Interne, Oficiului Stării Civile din subordinea Ministerului Justiţiei, Serviciului Fiscal de Stat al Ministerului Finanţelor şi Întreprinderii de Stat ”Cadastru” să accelereze integrarea serviciilor publice cu Serviciul Guvernamental de Plăţi Electronice Mpay până pe 25 august a.c. Lansarea Serviciului Guvernamental de Plăţi Electronice Mpay este parte a priorităţilor anunţate de premier pentru primele 100 de zile.

Comentarii

captcha
 
  • Sergiu 19.07.2013

    Bravo domnule Leanca, de mult timp nu am vazut initiative bune impotriva coruptiei dar din pacate nu cred ca a sa fie acceptata, oricum va urez mult noroc!

  • Andrei 19.07.2013

    Socot ca domnul Leanca e unul dintre cei mai buni prim-ministri ai Republicii Moldova. Spre deosebire de multi alti politicieni, dumnealui mereu da dovada de maturitate si ne convinge tot mai mult ca Republica Moldova poate ajunge la un nivel european, e nevoie doar si de contributia cetatenilor.

  • Nae Catavencu 19.07.2013

    Mi se pare o idee geniala. In Europa de mult se practica acest lucru,. Domnul Leanca, ca mereu, da dovada de inteligenta si perseverenta.

Sus