Poziţia PLDM faţă de noua decizie a Curţii Constituţionale

Partidul Liberal Democrat din Moldova constată că decizia de astăzi, 20 mai, a Curţii Constituţionale se înscrie în şirul de acţiuni partizane, care au drept scop menţinerea controlului unui partid asupra unor instituţii ale statului.

Comentarii

captcha
 
  • gindliber 20.05.2013

    Corect! PLDM mereu a fost de partea cetatenilor, iar la moment, binele cetatenilor nu poate fi asigurat cu o justitie cumparata! Sper sa mearga pina la capat si sa dea jos din Parlament criminalul Plahotniuc!!! Imi pare foarte rau ca s-a ajuns la o asemenea situatie cind nu ai unde te adresa pentru a obtine dreptate!

  • Gheorghe 21.05.2013

    De socotiti câ CC face ce-i trasneste prin cap?? De ce, fiindcâ filea n-are pârghii ca sâ mai fure ?

  • BiancaT 21.05.2013

    Intr-adevar, cei din PLDM au dreptate si gandesc corect... Si mie mi se pare incorect, ca o institutie de stat sa fie condusa, manipulata si sub ordinea unui partid, format in mare parte de oameni cu scopuri personale, cu afaceri (curate, sau mai putin)... Chiar ar trebui sa inceteze cu mentinerea controlului asupra atitor institutii..

  • Ionela 21.05.2013

    Gheorhe, evident ca CC nu face ce-i trasneste prin cap, dar ce ordin vine de la Plahotniuc... ai mentionat bine, chiar e buna ideea ... Cred ca iarasi o sa incepi sa-l proslavesti pe cel mentionat anterior... te-ai luat de Filat, ca cica n-o sa fure.. ai dovezi cumva ca fura sau ceva? Hai, sari de-l apara pe domnul Plahotniuc.. "ca tare bun om mai e"

Sus