Strategia Moldova Digitală 2020, prezentată la ICT Summit

La sesiunea ministerială din cadrul Moldova ICT Summit 2013 a fost prezentat în premieră proiectul Strategiei Moldova Digitală 2020. Ministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, Pavel Filip, a declarat că acum un an, la o şedinţă specială de Guvern, a fost lansată viziunea documentului, iar azi echipa ministerială vine cu rezultatul muncii sale.

Comentarii

captcha
 
  • Diana 18.04.2013

    Dl Pavel Filip face un PR de doi bani deoarece se vrea in continuare ministru dar deocamdata nu a facut nimic important pentru sectorul TIC asa se mai joaca cu pasapoarte noi sau permise de conducere noi etc. , dar ceva esential de reforma institutionala sau proiecte de legi importante pentru tara nu prea are si nici nu vedem in viitor de la el asa ceva. Ne promite multe dar asta e totul la ce e capabil. Ne promitea TV digitala dar si multe altele dar realitatea e alta. Asa ca Dle Filip plecati si nu ne compromiteti viitorul nostru cu promisiuni desarte ca suntem tineri si vrem sa activam la noi in tara in o Moldova democrata dar nu sa plecam peste hotare.

  • Dorel 18.04.2013

    Da la noi toti se vor ministri cu si fara merite. Pavel Filip cu ce sa remarcat ? Oare acum vrea sa ne mai fericeasca cu un mandat?

Sus