Iurie Leancă: Vlad Filat este candidatul PLDM pentru funcţia de premier

Candidatul pentru funcţia de Prim-ministru al Republicii Moldova este preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, care a demonstrat deja că are calităţile şi capacităţile necesare pentru a conduce eficient un guvern.

Comentarii

captcha
 
  • Sting 06.03.2013

    Prin afirmatiile acestea iresponsabile cred ca PLDM-ul incearca prin toate modalitatile sa arunce Rm in alegeri anticipate

  • Banea 07.03.2013

    Nu e nevoe de comentarii a partidelor cea ce fac discutii multe vorbe judicati, nu e suificient pentru autoritatile europene si pentru faptele facute in integrare,vorbele voastre aduc sa distruga virfil la copac,dar fiti cu vedere daca nu distruji radacinele ati pirlito.flacai radacina este deja trei ani merje intigrarea toate autoritatile europene nu se joaca de a scoala,da si mondiale la fel, nu vati dat sama ati incurcato.Filat trbue sa continue cea inceput integrarea sa continue,aveti ceva,dati niste motive ca sa dispagubit aceti 3 ani,nu este usor. Moldova este multa lume care nu se interesaza de avantajul care este, Rezolvati problema fara masmedia.Marian Lupu a zis ceva bine sa ne asazam la masa de convorbire. Cu respect.

Sus