Vlad Filat: Dacă este cazul, putem să facem mai mulţi paşi înapoi, cu o condiţie, ca după care să-i recuperăm foarte rapid şi să asigurăm mişcarea înainte

Momentul în care ne aflăm la ora actuală este unul nu doar istoric, dar este decisiv pentru întreaga noastră societate, nu pentru un partid sau altul, pentru un politician sau altul, ci pentru întreaga ţară, pentru viitorul Republicii Moldova. Anul 2013 este un an important pentru Republica Moldova. Suntem într-un proces care este spre finalizare, care ar duce la ancorarea ireversibilă a Republicii Moldova în parcursul său şi în năzuinţele sale europene, fapt care reprezintă un drept firesc al cetăţenilor Republicii Moldova de a fi parte din marea familie valorică europeană.

Comentarii

captcha
 
  • denis 01.03.2013

    Filea nu este in stare de nimic. In calitate de premier a aratat ca este un slab conducator, un slab manager care ar putea scoate tara din criza. Mai multe reforme taraganate, institutii de stat precum vama si fisc corupte, transformat in niste instrumente prin care se fac diverse mahinatii, prejudicierea Bancii de Economii clar arata incompetenta "stimatului" Filat. Este nevoie ca sa prezinte demisia, dupa care sa se puna la masa de negociere impreuna cu cei din Pd pentru a identifica un compromis. Mai ales ca Lupu a declarat ca este gata sa renunte si el la functia sa numai ca tara sa fie scoasa din impas politic.

  • Luiza Schitco 02.03.2013

    Ar fi cazul ca tozi alesii poporului, care au reusit pina acum sa puna doar basa unei tari cu un viitor economic, politic, social demn de o tara independenta datorita fortelor democratice unite intr'un intent comun, sa continue parcursul dificil dar care tine viu firul de speranza de un viitor constructiv fiind unicul mod de supravietuire al tarii.

Sus