Președintele Nicolae Timofti a semnat decretul de numire a domnului Octavian Țîcu în funcția de ministru al Tineretului şi Sportului

Președintele Republicii Moldova Nicolae Timofti, a semnat astăzi, 26 februarie a.c., decretul de numire a lui Octavian Țîcu în funcția de ministru al Tineretului şi Sportului, la propunerea primului ministru, Vlad Filat, informează Serviciul de presă al Președinției Republicii Moldova.

Comentarii

captcha
 
  • ion 27.02.2013

    Cu regret, noul ministru din prima zi isi permite sa pretindă la imixtiuni in prerogativele Comitetului National Olimpic, ce vor compromite imaginea Statului R. Moldova si va aduce prejudicii grave mișcării olimpice in R.Moldova. Tot el iintr-un interviu la radio "Europa Libera" evita sa-i numească pe cetățenii R. Moldova cu numele de "moldoveni"si utilizează in exclusivitate numele identitar de "romani", care nu corespunde cetățeniei de baza din pașaportul sau buletinul cetățenilor R.Moldova si reprezinta o discriminarea lor si a Statului R.Moldova fata de care ministru a jurat credință, apărarea intereselor naționale si respectarea Constituției R.Moldova in totalitate, inclusiv cu art. 13 cu privire la limba sa oficiala moldoveneasca.

Sus