Matthias Meyer: Semnarea Acordului de Comerț Liber Aprofundat și Comprehensiv cu UE este un pas foarte important pentru R.Moldova

Potrivit CCI, pe 22 ianuarie 2013, Ambasadorul Extraordinar și plenipotențiar al Republicii Federale Germania, Matthias Meyer, a vizitat Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, unde a avut o întrevedere cu președintele CCI, Gheorghe Cucu. Părțile au discutat despre relațiile de colaborare dintre Moldova și Germania, impactul Acordului de Comerț Liber Aprofundat și Comprehensiv cu UE și despre perspectivele cooperării dintre CCI și partenerii germani.

Comentarii

captcha
 
  • ion vieru 23.01.2013

    E si normal ca conducerea Germaniei sa promoveze o asemenea strategie desigur cum am invatat din istoria politicei mondiale in spatele acestor ajutoare, strategii de rezolvare a problemei transnistrene se afla o alta cauza mult mai cavara programul statelor unite si al uniunii europene include in politica sa organizarea unor organizatii politice care sa intareasca baza politica in Europa de est. Planul era bun avind in vedere rezultatul din Republica Moldova, Ucraina, Georgea dar cum vedem bani aruncati in vint, pentru ca in UE a inceput criza economica. Eu nu stiu de ce dar in loc ca conducere tarii sa intreprinda masuri de stabilitate a tarii ei continua sa ceara credite. Ginditava alt scenariu marea britanie iesa din UE..... Criza serioasa interesant nu vor cere Europenii returnarea creditelor.

Sus