Victor Parlicov: În Republica Moldova nu există atât problema preţurilor înalte, cât problema preţurilor netransparente de pe piaţa produselor petrolie

În Republica Moldova nu există atât problema preţurilor înalte, cât problema preţurilor netransparente de pe piaţa produselor petroliere – la panou este afişat un preţ, în timp ce majoritatea tranzacţiilor se efectuează la preţuri mai mici, în baza tichetelor volumetrice şi discount-uri, fenomen care nu este caracteristic activităţii de comercializare cu amănuntul în ţările Uniunii Europene, susţine directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), Victor Parlicov.

Comentarii

captcha
 
  • Nic 06.10.2012

    Pentru salariul tau de citeva zeci de mii de lei , preturile sunt mici , iar pentru cei ce de abea isi cistiga existenta preturile la produsele petroliere sunt foarte inalte, nu fiecare are surplus de bani pentru a procura tichete care sa-i ajunga tot anul. Iar tu baiate imbli cu soalda si sustii parlamentarii , guvernantii si bisnesmanii din aceasta sfera , doar preturile cresc , cresc si salariile voastre. Sunteti mai rai ca hotii.

Sus