Veaceslav Ioniţă: Cei care cheltuiesc mai puţin de 25 de mii de lei pe lună - fiţi liniştiţi

Fiscul nu va intra în discuţie cu absolut nici o persoană care cheltuieşte mai puţin de 25 de mii de lei pe lună. Încă o dată vreau să spun foarte clar: cei care cheltuiesc mai puţin de 25 de mii de lei pe lună (şi credeţi-mă că sunt foarte mulţi oameni care cheltuiesc mai puţin de 25 de mii de lei pe lună - cheltuieli curente, nu vorbesc de investiţii, procurări de maşini, ci de a merge la magazin şi a procura pâine, lapte şi tot de ce ai nevoie), deci cei care cheltuiesc mai puţin de 25 de mii de lei pe lună, vă rog să vă bucuraţi de viaţă şi să fiţi liniştiţi.

Comentarii

captcha
 
  • ana 04.10.2012

    foarte multe neclaritati sunt cu aceste modificari la CF. lamuriti-ne, va rog, in cazul in care mai multi ani am economisit si am consumat lunar ani la rind foarte putin, pentru a putea demara acum o afacere de circa 50 mii Euro, statul acum ce impozite vrea de la familia mea?

  • Anatolie Micolev 04.10.2012

    Gheorghe Costandachi este adevarat patriot ca abordeaza nu pentru prima data cele mai necesare probleme economice si sociale cu impact grav asupra populatiei. Noi reprezentanti ai diasporei Moldovei la Madrid apreciem la cel mai inalt nivel efotrurile acestui domn Gheorghe Costandachi pentru a explica ce ne asteapta. Guvernarea face totul ca sa ingenuncheze poporul dar nu se va primi. Am citit si noi cu atentie acest studiu si il apreciem ca unul patriotic si chiar curajos ca nu toti au curajul sa faca asa ceva. Am facut cunostinta cu alte comentarii fata de acest studiu si este apreciat foarte bine. Aceste economist-expert il cunosc multe persoane si toti cu care am avut discutii sau oferit ca asa persoane sunt necesare la guvernare. Daca este necesar il sustinem intru totul ca sa faca ordine in tara. Suntem de parere ca oamenii bogati trebuie de impozitat dar nu cu sangele celor saraci. Va vom expedia o invitatie la congresul nostru urmator. Va multumesc domnule Gheorghe Costandaci pentru curajul care il manifestati. Noi va ssustinem

Sus