A fost semnat contractul de furnizare a energiei electrice din Sistemul Electroenergetic Unit al Ucrainei în Sistemul Electroenergetic al Republicii Moldova

Societatea pe Acţiuni „ENERGOCOM” anunţă că la data de 6 aprilie 2012 a finisat procesul de negocieri cu compania ucraineană „DTEK POWER TRADE”, în rezultatul căruia a fost prelungit până la finele anului Contractul de furnizare a energiei electrice din Sistemul Electroenergetic Unit al Ucrainei în Sistemul Electroenergetic al Republicii Moldova.

Comentarii

captcha
 
  • Oleinic Anderi 10.04.2012

    Buna. Dar dece este atit de inalt pretul pentru furnizori.? Daca pentru un kw\h 0.88lei de la import se achita si de vinzare in tara este de 1.54 lei la nord. Oare sunt asa de mari cheltuielile de intretinere a liniilor aeriene si ale lucratorilor,tehnicii,,caci stiu cit am timp am lucrat la Red Nord Vest recostructie sau schimbari de linii nu prea se faceau din cauza bugetul. Niciodata nu am avut parte de tehnica la timp de a efectua lucrari pe linie caci din nou nu era benzina niciodata in organizatie. rusine)) SI din nou intrebarea imi apare.. pe ce se cheltuie diferenta de bani care ramine..?

Sus