În cadrul expoziției “IMOBIL MOLDOVA 2012”, echipa BCR Chișinău va prezenta produsele de creditare ipotecare oferite de bancă

Potrivit directorului executiv al BCR Chisinau, Sorin Andrei, banca va prezenta ofertele sale avantajoase in cadrul expozitiei Imobil Moldova, care se va desfasura in zilele de 22-25 martie la Moldexpo, unde banca va participa cu un stand propriu.

Comentarii

captcha
 
  • Radu 22.03.2012

    Toate firmele de constructii din municiupiul Chisinau participa la expoziția “IMOBIL MOLDOVA 2012” , numai SRL Avri lipseste.Dar anume aceasta firma a fost selectata de primarul Chirtoaca sa construiasca 4 case in baza programului Prima Casa.Se vede ca afirmatiile populiste ale primarului sunt bune numai in campaniile electorale. Ce informatii sunt despre blocul nr.2 din str.Ghioceilor ??? D-nul primar are grija de pensionarii din primarie ca ei sa nu plece cu picioarele inainte ,, dar de tinerii care vor sa primeasca un apartament in programul Prima Casa d-nul primar a uitat. Acuma guvernul va cadona un apartament pentru negrul Onoje din Siera - Lione,, dar de Prima casa toti au uitat. Au !

  • Radu 22.03.2012

    Toate firmele de constructii din municiupiul Chisinau participa la expoziția “IMOBIL MOLDOVA 2012” , numai SRL Avri lipseste.Dar anume aceasta firma a fost selectata de primarul Chirtoaca sa construiasca 4 case in baza programului Prima Casa.Se vede ca afirmatiile populiste ale primarului sunt bune numai in campaniile electorale. Ce informatii sunt despre blocul nr.2 din str.Ghioceilor ??? D-nul primar are grija de pensionarii din primarie ca ei sa nu plece cu picioarele inainte ,, dar de tinerii care vor sa primeasca un apartament in programul Prima Casa d-nul primar a uitat. Acuma guvernul va cadona un apartament pentru negrul Onoje din Siera - Lione,, dar de Prima casa toti au uitat.Demult au uitat.

Sus