Vlad Filat şi liderul separatist, Igor Smirnov, se vor întâlni vineri, 9 septembrie, în oraşul german Bad Reichenhall

Vlad Filat a anunţat la începutul ședinței de Guvern că, în perioada 8-9 septembrie curent, în Germania, va avea loc o Conferinţă internaţională pentru întărirea încrederii în procesul de reglementare a diferendului transnistrean cu participarea grupurilor de lucru, participanţilor la formatul 5+2 şi a experţilor internaţionali. Premierul a mai spus că, în aceeaşi perioadă, este preconizată şi o întrevedere cu liderul regiunii transnistrene, Igor Smirnov, menţionînd importanţa continuării dialogului în scopul identificării soluţiilor pentru problemele existente.

Comentarii

captcha
 
  • Gigino 21.08.2012

    ...ce2nd domnul Preșidinte a deetcrat ziua de 28 iunie ziua ocupației sovetice mulți au făcut spumă la gură.... că nu suntem ocupați că pe teritoriul nostru nu există armată străină (doar forțe pacificatoare sub forma armatei 14 :) ) ... deci ca urmare .... Narskin nu vine een Chișinău și nu se amestică een viața politică a țării .. cum ar zice Voronin sunt menciunile ăstui cu 5 operatii la cap :) .... PS: 1.Părerea Mea Domnul Presidinte a avut perfectă dreptate decreteend ziua de 28 iunie ziua ocupației sovetice... și ca urmare Narskin Goo goo goo Home!!! 2. Restul Fructelor cultivate een livada sovetică las să nu vadă nimic ca deobicei :)

  • mgzlnyrynv 22.08.2012

    ULcvO3 uawijvaxyyyu

  • skppwsrkxoz 23.08.2012

    WEO8YG , [url=http://kxlvfmevyotf.com/]kxlvfmevyotf[/url], [link=http://xlwhpqysgsam.com/]xlwhpqysgsam[/link], http://otfwtcdamcwr.com/

  • hoslrsb 24.08.2012

    368VTg qdfcgesiaaol

Sus