În urma repartizării votului de peste hotare, PLDM va mai câștiga două mandate, PL un mandat, iar PCRM și PDM se luptă pentru al patrulea

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a obţinut cele mai multe voturi la alegerile parlamentare anticipate de duminică în cele 75 de secţii de votare amenajate în afara Republicii Moldova, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, secretarul Comisiei Electorale Centrale (CEC) Iurie Ciocan. Din 65.200 de alegători care au votat în străinătate, PLDM a obţinut voturile a 31.975 dintre cei peste.

Comentarii

captcha
 
  • Gud_Lak 29.11.2010

    futava sa va futa de popor prost ce suntetsi .. statsi akuma ka proshtii shi uitatsiva la alegerea voastra, boilor shi proshtilor,sa va putrezitsi in mizerie nu alta, ma doare in Cot, shi bine ca am plecat din Tara ceia raposita de mincinoshi shi hotsi, akuma vom vedea dar cu cine shi cum vetsi trai boilor sa va dea Comunishtii de munca shi salarii viable... proshtilorr ca nu mai sunt cuvinte pe fatsa pamintului care sa va descrie...deci statsi si putrezitsiva akolo daca tot vatsi ales asa conducere..! sinca o data suntesti nishte Boi shi datsi neamul de rushine..!!!

  • focus rapidistu 29.11.2010

    Pt tzaranu(din cauza limbajului) care-o scris mai jos. Asteapta rezuldatele si inghite ce-ai zis. Pt. ca si eu sunt plecat din Md de f. mult timp. Iar cand te referi la ce te-ai referit tu, tre sa te referi doar la o categorie de oameni cei care nu participa la vor pt. ca-i doare in PL, lor le e bine si asa. Ceilalti sant oameni ok. Unii merg de fiecare data la vot, voteaza de fiecare data 'democratii', cat o fi ei de democrati. Altii, maj rusofoni(speriati de moarte ca se vor uni cu Romania si isi vor pierde statutul de o natiune ocrotita de Rusia-mama. De altfel stiu multi rusi care au votat 'democratii'), si batrani(de la batrani mari pretentii nu poti sa ai, pt ca lor atat le mai pasa...pensia, sa aiba si ei o paine pe masa...si-i inteleg, ii singura lor sursa de venit o data, iar in al doilea rand, ei nu mai gandesc rational si in perspectiva, pt ca nu mai au mult timp la dispozitie, au nevoie de solutii imediate). Asa ca nu-ti mai imprastia saliva pe monitor...mai intai gandeste, dupa care scrie, TARANE.

  • mimi 29.11.2010

    lumea asta chiar ii proasta dea binelea ce lea facut comunistii in acesti 8 ani de guvernare ,au nere ca prostii estia tot pe dinsii ia votat ce gindeste lumea asta? COMUNISTII LA GUNOI !!! am dreptate?

  • dya 29.11.2010

    :) ... =)) mai bine nci nu ma duceam la votare,, tot comunishti is pe primul loc asak ... degeaba se bat toti cu pumni in kept

Sus