Comunişti sunt indignati de declaratiile lui Traian Basescu

Într-o scrisoare publică adresată Comisiei Europene, Delegaţiei Uniunii Europene în Moldova, Reprezentatului special al UE şi amabsadorilor statelor membre UE, Partidul Comuniştilor din Republica Moldova acuză Romania ca se implica in procesul electoral din Moldova.

Comentarii

captcha
 
  • Delu 20.10.2010

    Dar fără armată.

  • Vasile 20.10.2010

    Gruparea criminala,capul careia este Vladimir Voronin, inca de la aparitia,s-a declarat ca o dusman inrait fata de valorile romanesti,fata de romanii de pe ambele maluri ale Prutului,fata de Romania si Uniunea Europeana. Si inca mai au tupeul sa umble cu jalaniile prin Europa,vagabonzii istea de comunisti!!!

  • ghimpu 18.03.2012

    bai vasile p... gisti ............da ce p... esti tigan bort de nu vezi ca filat si cei care au condus din 2008 pina acum ne vind la tigani nu vezi ca iti dau pasaportul romànesc fara sa te duci in tara lor unde ai mai vazut asta .........voronin a facut multe fata de alde filat care trec peste prut tigari contra banda de unde are fiilat 1.000.000.000 euro sa imi spui sa ii fac si eu ....... stii ce facut a vindut md la tigani ca cind vor aveA 60% din moldoveni pasaport romàn atunci vasile o sa le sugi p... la tigani ca vor deschide vama si va disparea moldova dar va fi romània

Sus