Trimite e-mail | Printeaza
Sanatate
04.03.2021

Apel pentru implicare în elaborarea Strategiei naționale de securitate farmaceutică, Codului Sănătății și a Strategiei de dezvoltare a sectorului sănătății

Apel pentru implicare în elaborarea Strategiei naționale de securitate farmaceutică, Codului Sănătății și a Strategiei de dezvoltare a sectorului sănătății

Comisia specială pentru elaborarea proiectului Strategiei naționale de securitate farmaceutică 2020-2030 și Comisia specială pentru elaborarea proiectului Codului sănătății al Republicii Moldova și a Strategiei de dezvoltare a sectorului sănătății din Republica Moldova pe perioada 2020-2030 s-au întrunit, miercuri, într-o nouă ședință. Aceasta a avut loc cu prezența fizică a deputaților – membrilor celor două comisii. În regim online au participat mai mulți experți din domeniu.

Deputații – membrii comisiilor au formulat un apel către mediul de experți din medicină și farmaceutică de a se implica în elaborarea documentelor strategice din domeniu. Doritorii de a participa la elaborarea Codului Sănătății și celor două strategii urmează să expedieze CV-urile la adresele electronice: Ruxanda.Glavan@parlament.md sau Alina.Cebanu@parlament.md.

Comisia specială pentru elaborarea proiectului Strategiei naționale de securitate farmaceutică 2020-2030 și Comisia specială pentru elaborarea proiectului Codului sănătății al Republicii Moldova și a Strategiei de dezvoltare a sectorului sănătății din Republica Moldova pe perioada 2020-2030 au fost create prin Hotărâri de Parlament, în noiembrie 2020. Președinta celor două comisii este Ruxanda Glavan, membru al Comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie, anunță Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus