Trimite e-mail | Printeaza
Economie
02.02.2021

Anunțarea concursului despre elaborarea studiilor de fezabilitate pentru primele 4 proiecte propuse spre implementare prin parteneriat public-privat

Anunțarea concursului despre elaborarea studiilor de fezabilitate pentru primele 4 proiecte propuse spre implementare prin parteneriat public-privat

Primăria Chișinău a lansat concursul pentru achiziționarea serviciilor de elaborare a studiilor de fezabilitate pentru primele 4 proiecte investiționale aprobate de CMC pentru implementarea prin parteneriat public-privat.

Acestea se referă la: Modernizarea și valorificarea instituțiilor din domeniul sportiv în scopul reconstrucției terenului sportiv aferent Liceului teoretic cu profil sportiv nr. 2; Reconstrucția pasajului subteran de pietoni din intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt cu str. Izmail"; Sporirea eficienței economice a sistemului de iluminare stradală în municipiul Chișinău; Identificarea soluțiilor privind amplasarea unităților structurale ale organelor administrației publice a municipiului Chișinău într-un singur edificiu/ spațiu comun.

Concursul pentru achiziționarea serviciilor de elaborare a celor 4 studii de fezabilitate a fost lansat vineri, 29 ianuarie, a.c., iar procedura aplicată este licitație deschisă, pentru asigurarea unui nivel maxim de transparență și un nivel corespunzător al concurenței în sensul dat. Termenul-limită de depunere a ofertelor este data de 19 februarie, a.c.

Anunțul este publicat pe pagina web „achizitii.md", care poate fi accesat și prin intermediul platformei „Mtender".

Depunerea ofertelor se va efectua pe loturi. Respecitiv, operatorii economici interesați își pot depune ofertele, atât pentru fiecare lot separat, cât și pentru toate loturile care sunt expuse procedurii de achiziție.

E de menționat că elaborarea studiilor de fezabilitate trebuie să demonstreze oportunitatea și necesitatea inițierii parteneriatului public-privat, justificarea tehnică și economică a proiectului, caracteristicile principale, indicatorii tehnico-economici și financiari ai parteneriatului, identificarea, analiza și partajarea riscurilor de proiect, precum și determinarea celei mai avantajoase opțiuni de implementare a parteneriatului public-privat.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus