Trimite e-mail | Printeaza
Politic
27.01.2021

Natalia Gavriliță, candidatul desemnat la funcția de premier

Natalia Gavriliță, candidatul desemnat la funcția de premier

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a nominalizat-o astăzi, 27 ianuarie 2021, pe Natalia Gavrilița drept candidat la funcția de prim-ministru, arată Administrația Prezidențială într-un comunicat.

„Natalia Gavrilița este un om în care am încredere, o profesionistă integră și responsabilă. I-am dat doamnei Gavrilița sarcina să creeze echipa guvernamentală și să pregătească un program de guvernare axat pe dezvoltare economică și pe curățarea instituțiilor statului de corupție”, a declarat șefa statului.

Totodată, Președintele Maia Sandu a menționat că alegerile parlamentare anticipate sunt singura cale pentru a ieși din impasul politic creat și că cetățenii trebuie să aibă dreptul să-și aleagă deputații care să facă o majoritate responsabilă ce va lucra în interesul oamenilor în următorul Parlament.

„Acum fracțiunile din Parlament vor avea posibilitatea să demonstreze dacă își doresc cu adevărat alegeri parlamentare anticipate sau dacă umblă cu minciuni și încearcă să pună capcane”, a menționat Maia Sandu.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus