Trimite e-mail | Printeaza
Economie
08.12.2020

Mâine va avea loc licitația deschisă nr. 2 pentru obținerea dreptului de amplasare a unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău

Mâine va avea loc licitația deschisă nr. 2 pentru obținerea dreptului de amplasare a unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău

Primăria municipiului Chișinău informează că mâine, 09 decembrie 2020, ora 10:00, în sala de ședințe a Preturii sectorului Centru, str. Bulgară, 43, va avea loc Licitația deschisă nr. 2 pentru obținerea dreptului de încheiere a Contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău.

La concurs sunt expuse 15 locații pentru unități de comerț ambulant stradal, amplasate în parcurile din sectoarele capitalei, în preajma zonelor verzi și a lacurilor, precum și pe alei, inclusiv pe str. Melestiu, 11, str. Valea Trandafirilor, sector Botanica, bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. Prof. Ion Dumeniuk, bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. Igor Vieru, bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru, sector Ciocana, în Parcul „Mezon", bd. Moscova, sector Râșcani etc.

Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de 5 ani.

Organizatorul licitației este Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Prima licitație deschisă pentru obținerea dreptului de încheiere a Contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău a avut loc pe 2 decembrie, a.c., unde au fost adjudecate 11 loturi în valoare totală de cca 20 de milioane de lei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus