Trimite e-mail | Printeaza
Politic
03.12.2020

În prima lectură, au fost votate mai multe proiecte de lege

În prima lectură, au fost votate mai multe proiecte de lege

Mai multe proiecte de lege au fost votate, în cadrul ședinței plenare de astăzi, în prima lectură. Au fost votate proiectul de modificare a Legii privind statutul juridic special al Găgăuziei (Gagauz-Yeri) din 23 decembrie 1994, proiectul de modificare și completare a Legii privind administrația publică locală și Legii privind descentralizarea administrativă, precum și proiectul de modificare a Legii privind organizarea administrativ-teritorială a Republicii Moldova.

Tot în prima lectură, a fost aprobat proiectul de lege pentru modificarea Legii cu privire la activitatea farmaceutică.

De asemenea, a fost votat proiectul de lege cu privire la funcționarea limbilor vorbite pe teritoriul Republicii Moldova, în prima lectură.

Proiectul  de lege cu privire la modificarea și completarea Codului serviciilor media audiovizuale al Republicii Moldova, de asemenea, a fost votat în lectura întâia.

Totodată, în două lecturi a fost votat proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative și anume – Legii privind Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Legii privind statutul ofițerului de informații și securitate.

Proiectul  de lege privind modificarea și abrogarea unor acte normative (Legea cu privire la cultură fizică și sport; Legea cu privire la transmiterea cu titlu oneros a unui bun imobil) a fost votat în două lecturi, anunță Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus