Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
02.12.2020

Comisia Națională de Examene a aprobat membrii grupurilor de lucru pentru elaborarea materialelor de examen, sesiunea 2021

Comisia Națională de Examene a aprobat membrii grupurilor de lucru pentru elaborarea materialelor de examen, sesiunea 2021

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării Lilia Pogolșa a prezidat astăzi, 2 decembrie, ședința Comisiei Naționale de Examene, în cadrul căreia au fost aprobate grupurile de lucru pentru elaborarea materialelor de examen, sesiunea 2021.

Ministrul Lilia Pogolșa a subliniat importanța conjugării eforturilor Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Agenției Naționale pentru Curriculum şi Evaluare și Organelor locale de specialitate în domeniul învățământului pentru buna organizare și desfășurare a sesiunii de examene 2021, în contextul pandemiei virusului COVID-19.

Directorul Agenției Naționale pentru Curriculum şi Evaluare (ANCE) Lilia Ivanov a prezentat pentru aprobare componența nominală a grupurilor de lucru, abilitate cu responsabilitatea de elaborare a materialelor pentru examene. „Persoanele propuse în calitate de membri ai grupurilor de lucru cunosc și respectă documentele normative cu privire la examenele naționale de absolvire,” – a afirmat managerul ANCE.

Pentru sesiunea de examene 2021 membrii Comisiei Naționale de Examene au aprobat constituirea a 7 grupuri de lucru pentru testarea națională în învățământul primar, 5 grupuri pentru examenele naţionale de absolvire a gimnaziului şi 37 de grupuri pentru examenul naţional de bacalaureat.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus