Trimite e-mail | Printeaza
Economie
30.10.2020

Licitație funciară cu strigare privind vânzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului Chișinău

Licitație funciară cu strigare privind vânzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului Chișinău

Primăria Chișinău informează că pe 20 noiembrie 2020, ora 10:00, în Sala de Ședințe a Preturii sectorului Centru, or. Chișinău (str. Bulgară, 43), va avea loc licitația funciară cu strigare privind vânzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului.

La concurs sunt expuse cca 20 de terenuri, cu diverse suprafețe: de la: 0,0138 ha, până la 1,16 ha, pentru diverse destinații: depozit de produse angro, stație de deservire auto, bază de producere, obiectiv comercial, casă locativă individuală, pentru deservirea obiectivului existent etc. Prețul inițial al loturilor variază de la 150 mii lei până la 3,1 mil. lei.

La licitație pot participa persoane fizice și juridice din Republica Moldova, dar și investitori străini. Persoanele interesate de concursul menționat urmează să prezinte, nu mai târziu de 24 de ore până la desfășurarea licitației, organizatorului - Agenția „Capitalimobil" SRL, următoarele acte:

- cererea în forma stabilită;

- extras din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali (pentru persoanele juridice);

- procura (în cazul participării prin reprezentant);

- copia actului de identitate;

- documentul bancar ce confirmă achitarea acontului în mărime de 10 la sută din prețul inițial și a taxei de participare.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus