Trimite e-mail | Printeaza
Economie
16.07.2020

Mai multe autospeciale combinate vor fi oferite gratuit municipiului Chișinău

Cinci autospeciale combinate de model ”Камаз”, care vor fi oferite gratuit Primăriei municipiului Chișinău de către Întreprinderea Unitară de Stat ”Экотехпром” din Federația Rusă, vor fi scutite de plata taxelor la import, cu titlu de excepție.

Un proiect de lege în acest sens a fost aprobat, în ședința plenară de astăzi a Parlamentului, în ambele lecturi, inițiativa legislativă fiind înaintată de un grup de deputați ai Fracțiunii parlamentare PSRM. 

Beneficiarul final al donației va fi Întreprinderea Municipală ”Regia exploatarea drumurilor şi podurilor” („EXDRUPO”) din municipiul Chișinău, fără drept de înstrăinare. Mijloacele de transport au mai multe funcționalități, inclusiv cele destinate deszăpezirii drumurilor.

Înțelegerea privind transmiterea cu titlu gratuit a celor cinci autospeciale ”Камаз”  a fost atinsă în urma vizitei Primarului general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, la Moscova, în perioada 16-19 ianuarie anul curent, anunță Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus