Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2020-05-20/biroul-permanent-al-parlamentului-a-aprobat-ordinea-de-zi-a-edin-elor-in-plen-pentru-urmatoarele-dou-63695.html
Data: May 20, 2020 (23:59)

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor în plen pentru următoarele două săptămâni

Biroul permanent al Parlamentului s-a întrunit, astăzi, în ședință, în cadrul căreia a aprobat ordinea de zi a ședințelor în plen ale Legislativului pentru următoarele două săptămâni.

Deputații se vor convoca în ședințe plenare pe 21-22 mai și pe 28-29 mai curent. Agenda ședințelor cuprinde aproape 30 de proiecte de legi și hotărâri.

Secretariatul Parlamentului va întreprinde măsurile necesare de securitate în contextul stării de urgență în sănătate publică, inclusiv va asigura aerisirea timp de 30 de minute a sălii de ședințe plenare după fiecare două ore de activitate.

Presa va putea urmări ședințele din sala pentru conferințe de presă, cu respectarea măsurilor de protecție, precum și on-line pe site-ul Parlamentului și pe paginile oficiale ale instituției de pe rețelele de socializare, anunță Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.