Trimite e-mail | Printeaza
Economie
12.05.2020

Ion Chicu a avut o întâlnire cu reprezentanții Asociației Drumarilor Antreprenori din Moldova

Ion Chicu a avut o întâlnire cu reprezentanții Asociației Drumarilor Antreprenori din Moldova

Ion Chicu a avut o întâlnire cu reprezentanții Asociației Drumarilor Antreprenori din Moldova. A fost discutat subiectul procesului de realizare a licitațiilor pentru construcția și reparația drumurilor și termenii de realizare a lucrărilor, problema gropilor de împrumut, actualizarea regulamentului cu privire la transportarea utilajului, mărfurilor și altele.

Premierul a menționat intenția Guvernului de a investi masiv în infrastructura rutieră: „Investițiile în drumuri nu înseamnă numai drumuri mai bune. Înseamnă investiții în resuscitarea economiei. Pentru componenta Drumuri bune intenționăm să alocăm 1,3 miliarde de lei.”

Au fost discutate subiecte referitoare la interacțiunea drumarilor cu Agenția Mediului, Agenția Moldsilva și Administrația de stat a drumurilor.

Prim-ministrul a solicitat drumarilor executarea calitativă a lucrărilor și a asigurat o atitudine corectă și rapidă din partea instituțiilor publice.

Asociația patronală „Asociația Drumarilor Antreprenori din Moldova” întrunește 15 companii cu peste 2500 de angajați. Cifra de afaceri a companiilor este de cca 2,5 miliarde lei, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus