Trimite e-mail | Printeaza
Economie
04.05.2020

Noua componență a Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz” s-a întrunit în prima ședință

Noua componență a Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz” s-a întrunit în prima ședință

Prima ședință a Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz” în noua componență a avut loc joi, 30 aprilie curent. În cadrul acesteia au fost examinate rezultatele activității întreprinderii și societăților sale afiliate în anul 2019 pe mai multe direcții.
 
De asemenea, Consiliul de Administrație a examinat situația actuală pe piața gazelor naturale din Republica Moldova, precum și planul de măsuri privind executarea direcțiilor prioritare de activitate ale SA „Moldovagaz” pentru anul 2020. Totodată, s-a discutat implementarea prevederilor Legii cu privire la gazele naturale în partea ce ține de asigurarea independenței operatorului sistemului de transport SRL „Moldovatransgaz” și reorganizarea întreprinderilor de distribuție.
 
Subdiviziunile structurale ale SA „Moldovagaz” urmează să asigure executarea deciziilor aprobate de Consiliul de Administrație în termenii stabiliți.
 
Consiliul de Administrație al SA „Moldovagaz” este organul executiv colegial, format din 9 membri numiți la propunerea principalilor acționari, pe un termen de 3 ani, de competența căruia țin toate chestiunile de conducere a activității curente a Societății. Noua componență a Consiliului de Administrație a fost aprobată la 10 aprilie 2020, anunță un comunicat al companiei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus