Trimite e-mail | Printeaza
Economie
27.04.2020

Centrul relații cu consumatorii din Chișinău iese din carantină

Centrul relații cu consumatorii din Chișinău iese din carantină

Centrul relații cu consumatorii SA „Moldovagaz” din municipiul Chișinău, situat pe strada Pușkin 64, își va relua activitatea începând cu ziua de luni, 27 aprilie, într-un regim special. La etapa inițială se vor prelucra doar adresările consumatorilor de tip facturare și refacturare, precum și recalcularea sumelor din actele de plată sau achitarea acestora. Concomitent, își va relua activitatea și sucursala băncii comerciale „Victoriabank”, care se află în incintă.

Orele de primire a consumatorilor sunt de la 08.00 până la 17.00, cu o pauză de masă de la 12.00 până la 13.00. Centrele relații cu consumătorii din afara Chișinăului își vor păstra regimul de sistare a activității până la o decizie aparte.

Toți angajații Centrului din Chișinău vor fi asigurați cu mijloace de protecție personală, inclusiv măști și mănuși de unică folosință. La intrare și în încăperea centrului sunt instalate recipiente cu soluții de dezinfectare a mâinilor pentru consumatori.

Îndemnăm vizitatorii Centrului să respecte cu strictețe normele de distanță sanitara de cel puțin 2 metri și să execute incontestabil solicitările administratorilor în privința ordinii de acces în edificiu. Ne cerem scuze pentru incomoditățile posibile, însă ne conducem de regulile epidemiologice actuale.

Reamintim că indicii contorului pot fi transmiși prin intermediul site-ului www.moldovagaz.md atât în caseta vizuală dedicată, în rubrica „Consumatori”, cât și în cadrul procedurii de achitare a facturii prin site-ul SA „Moldovagaz”. Totodată, recent a fost lansată și aplicația specială Viber ChatBot, care permite expedierea datelor.

Încă o opțiune este apelul telefonic la întreprinderea teritorială de distribuție a gazelor naturale. Astfel consumatorii pot expedia datele contorului de sine stătător la distanță, rapid și sigur. Menționăm că perioada de citire și primire a indicilor începe la data de 25 a fiecărei luni, anunță un comunicat al companiei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus