Trimite e-mail | Printeaza
Sanatate
27.04.2020

73 cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore

73 cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore

Astăzi, 27 aprilie, au fost înregistrate 73 cazuri noi de infecție cu noul coronavirus, după procesarea a 367 de probe, toate cazurile fiind cu transmitere locală. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 3481 cazuri.

Totodată, alte 18 cazuri de infecție cu virusul COVID-19 au fost confirmate astăzi în Transnistria. În total, 400 cazuri de infectare cu noul coronavirus sunt înregistrate în această regiune.

Din numărul total de cazuri de infectare confirmate din această zi, 20 sunt în rândul lucrătorilor medicali: asistenți medicali - 5, personal auxiliar – 8, felceri-5, medici– 2. Cei mai mulți lucrători medicali confirmați cu COVID-19, sunt din cadrul asistenței medicale urgente din Chișinău- 14 cazuri.

Informăm despre înregistrarea unui alt deces din cauza COVID-19:

(Deces 102) Femeie de 59 ani, din raionul Ștefan-Vodă. Internată în stare gravă la data de 24 aprilie, în cadrul spitalului raional Căușeni. Comorbidități: hipotiroidie. Obezitate gr.I.
 
Potrivit Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, România va trimite în Republica Moldova o echipă de medici care va ajuta personalul medical ce se află în prima linie de luptă împotriva COVID-19, dar şi materiale de protecţie: măşti, materiale sanitare, materiale de protecţie și medicamente.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus