Trimite e-mail | Printeaza
Economie
13.04.2020

Nouă componență a Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz” şi-a preluat mandatul

Nouă componență a Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz” şi-a preluat mandatul

Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz” are o nouă componență, prin hotărârea Consiliului de observatori ai întreprinderii. În structură acestuia, începând cu data de 10 aprilie curent, sunt numiți Vitalie Țurcanu, secretarul Consiliului economic pe lingă Președintele Republicii Moldova, directorul „Chișinău-gaz” Ilie Tutunaru și șeful Secției analiză economică, planificare și politică tarifară SA „Moldovagaz” Alexandru Șevciuc.

Partea Federației Ruse în componența Consiliului este prezentată de către Mihail Iuriev, Nicolai Vasiliev, Denis Emelianov, Elena Tkaciuk și Anton Bubeonov, care ocupă funcții înalte în organele de conducere SAP „Gazprom”. În calitate de vicepreședinți ai Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz” au fost numiți Vitalie Țurcanu, Nicolai Vasiliev și Denis Emelyanov.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, Consiliul de Administrație al SA „Moldovagaz” este format din 9 membri numiți la propunerea principalilor acționari, pe un termen de 3 ani. Termenul împuternicirilor vechii componențe a Consiliului a expirat la 09 februarie 2020, cu excepția Președintelui Consiliului de Administrație Vadim Ceban, care a fost numit în funcție la 02 septembrie 2019.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus