Trimite e-mail | Printeaza
Economie
27.03.2020

Directorul General al Agenției Naționale de Reglementare în Energetică, Veaceslav Untila a avut o întâlnire de lucru cu conducerea și ÎCS "Premier Energy Distribution" SA.

Directorul General al Agenției Naționale de Reglementare în Energetică, Veaceslav Untila a avut o întâlnire de lucru cu conducerea și  ÎCS

Astăzi, 27 martie 2020, Directorul General al Agenției Naționale de Reglementare în Energetică, Veaceslav Untila a avut o întâlnire de lucru cu conducerea și  ÎCS "Premier Energy Distribution" SA.

Discuțiile s-au axat pe situația actuală în care se află Republica Moldova, dar și despre deciziile luate de autorități privind depășirea crizei existente.

În acest context, Directorul General a reiterat susținerea Agenției pentru toți titularii de licențe din sectoarele reglementate. De asemenea, s-a menționat că prioritatea numărul unu rămâne oferirea serviciilor calitative consumatorilor, fiindcă conlucrarea cu operatorul sistemului de distribuție a energiei electrice este benefică pentru ambele părți.

În cadrul aceleași discuții, Jose Luis Gomez Pascual a informat conducerea ANRE despre măsurile pe care le întreprinde la moment titularul de licență și  chiar dacă situația este una dificilă, totuși, ÎCS "Premier Energy Distribution" SA va continua să ofere tuturor consumatorilor servicii calitative.

Reiterăm că, părțile prezente la întâlnire recomandă consumatorilor achitarea facturilor prin mijloace electronice disponibile, întru neadmiterea acumulării datoriilor.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus