Trimite e-mail | Printeaza
Politic
16.03.2020

PDM revine la guvernare

PDM revine la guvernare

Partidul Democrat din Moldova a semnat astăzi Acordul cu PSRM privind revenirea la guvernare. Documentul a fost semnat de toţi membrii fracţiunilor parlamentare ale PDM şi PSRM.

Partidul Democrat a decis să dea o mână de ajutor în aceste momente complicate, când Republica Moldova trece printr-o situaţie fără precedent din cauza Coronavirusului de tip nou, şi să participe la actul guvernării.

„Este un moment în care statul are nevoie de forţe noi, forţe proaspete, care să ajute la această luptă pe care o ducem cu toţii împotriva acestei pandemii”, a declarat preşedintele PDM, Pavel Filip.

PDM a ales să-şi asume anumite domenii de responsabilitate anume în acest moment, pentru că are profesionişti, o echipă bună şi pentru că împreună vom face faţă acestei situaţii mai uşor.

„Rolul Partidului Democrat în acest guvern este unul clar: asigurarea implementării Acordului de Asociere, apropierea de Uniunea Europeană, menţinerea integrităţii teritoriale, securitatea energetică, continuarea parteneriatului strategic cu Statele Unite, menţinerea relaţiilor bune cu vecinii România şi Ucraina. Şi eu vă asigur că ne vom ţine de cuvânt”, a subliniat Pavel Filip.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus