Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
09.03.2020

Expoziția MOLDAGROTECH planificată pentru perioada 11 - 14 martie 2020 a fost anulată

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Vă informează că, ediția de primăvară a expoziției internaționale  MOLDAGROTECH planificată pentru perioada 11 - 14 martie 2020  este anulată.

Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe a grupului de lucru responsabil de organizarea evenimentului, în contextul în care expoziția presupune prezența la eveniment a mai mult de 1000 de persoane și sunt necesare măsuri de prevenire  a răspândirii virusurilor care afectează sănătatea oamenilor, inclusiv, pentru prevenirea și controlul infecției cu COVID-19, pe teritoriul țării.

”Ne cerez scuze față de companiile și agenții economici care și-au confirmat participarea la expoziție. Ne pare rău că trebuie să luăm o asemenea decizie, dar sănătatea și viața oamenilor este mult mai scumpă decât orice eveniment public. În scopul prevenirii răspândirii infecțiilor respiratorii, inclusiv, reducerea riscurilor de răspândire a cazurilor de infecție prin Coronavirus, pe teritoriul țării, ediția de primăvară a expoziției MOLDAGROTECH este anulată”, a precizat ministrul Ion PERJU, în cadrul ședinței grupului de lucru.

Potrivit organizatorilor la ultima ediție a expoziției au participat circa 17 000 de vizitatori.

La eveniment urmau să participe  peste 100 de companii de echipamente și tehnologii moderne pentru agricultură, din 9 țări: Republica Moldova, Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Italia, România, Ucraina, Ungaria.  

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus