Trimite e-mail | Printeaza
Social
02.03.2020

Casa Naţională de Asigurări Sociale extinde Centrul de Apel specializat

Casa Naţională de Asigurări Sociale extinde Centrul de Apel specializat

Din 2 martie, curent, Casa Naţională de Asigurări Sociale extinde Centrul de Apel specializat, lărgind domeniile de activitate şi triplând  numărul specialiştilor antrenaţi în Centru. Măsurile au fost luate ţinând cont de numărul mare de apeluri parvenite la serviciul „Linia fierbinte" şi pentru eficientizarea serviciilor de consultare şi informare a cetăţenilor.

Persoanele care au orice  întrebări ce ţin de stabilirea, calcularea sau plata prestaţiilor sociale  pot obţine informaţii la numărul de telefon 022 257 777. Centrul de Apel este unul specializat:

 -tastând 1 - beneficiarii pot primi consultaţii privind stabilirea, calcularea şi plata pensiilor, alocaţiilor, ajutoarelor şi compensaţiilor,

tastând 2 - pot fi obţinute răspunsuri despre stabilirea, calcularea şi plata indemnizaţiei pentru incapacitate temporară de muncă,

tastând 3 -  se vor acorda consultaţii privind stabilirea, calcularea şi plata indemnizaţiilor familiilor cu copii, indemnizaţiilor de maternitate şi paternitate.

Centrul de Apel are un program de lucru de luni până vineri, între orele 8.00-17.00. Centrul de Apel poate fi apelat la tarif ordinar de la telefonul fix sau mobil din orice localitate a Republicii Moldova sau din străinătate.

Casa Naţională de Asigurări Sociale sugerează actualilor şi viitorilor beneficiari ai instituţiei, în deosebi, femeilor gravide şi părinţilor cu copii, în scopul prevenirii infecţiilor virale,  să apeleze pentru a se  informa la  Centrul de Apel.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus