Trimite e-mail | Printeaza
Politic
25.02.2020

Ministrul Aureliu Ciocoi participă la segmentul de nivel înalt al celei de-a 43-a sesiuni a Consiliului ONU pentru Drepturile Omului

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Aureliu Ciocoi, participă în cadrul unei vizitei oficiale de două zile la Geneva, la segmentul de nivel înalt al celei de-a  43-a sesiuni a Consiliului ONU pentru Drepturile Omului.

Programul vizitei va include totodată întrevederi bilaterale cu omologii săi din Lituania, Albania, Qatar, Croația dar și cu asistentul Secretarului General pentru Drepturile Omului, Ilze Brands Kehris și cu Secretarul General ONU, Antonio Guterres.

Șeful diplomației moldovenești va participa, de asemenea, în după-amiaza zilei de astăzi cu un discurs în cadrul Segmentului de nivel înalt al sesiunii a 43-a a Consiliului pentru Drepturile Omului.

Potrivit MAEIE, Consiliul ONU pentru Drepturile Omului reprezintă principalul for internațional interguvernamental cu mandat în promovarea și protejarea drepturilor omului la nivel global care se reunește la Geneva în trei sesiune ordinare pe an, segmentul ministerial desfășurându-se în sesiunea din februarie-martie.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus