Trimite e-mail | Printeaza
Economie
21.02.2020

Ministerul Finanțelor a examinat propunerile de politică fiscală înaintate de mediul de afaceri

Ministerul Finanțelor a examinat propunerile de politică fiscală înaintate de mediul de afaceri

În incinta Ministerului Finanțelor, astăzi, 21 februarie 2020, au avut loc mai multe ședințe ale Grupului de lucru responsabil de examinarea propunerilor în domeniul politicii fiscale, în cadrul cărora au fost examinate propunerile înaintate de reprezentanții mediului de afaceri.

În cadrul ședinței cu expertul în domeniul politicii fiscale și a reglementării activității de antreprenoriat, dna Liliana Agarcova, membru al Consiliului Economic pe lângă Președintele Republicii Moldoa, au fost discutate propunerile pentru politici fiscale și reglementarea activității de antreprenoriat, precum sistemul de impozitare a veniturilor, impozitarea proprietății și măsuri de stimulare a creșterii economice.

Potrivit Ministerului Finanțelor, membrii Grupului de lucru au avut o întrevedere cu Președintele Asociației Naționale a Apicultorilor, dl Ion Maxim, în cadrul căreia dicuțiile au vizat modalitățile de susținere a producătorilor autohtoni din sectorul apicol. În context, una din soluțiile propune este subvenționarea de către stat a agricultorilor, precum și promovarea consumului local. La rândul său, dl Maxim a mulțumit Ministerului Finanțelor pentru deschidere și atenția acordată mediului de afaceri.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus