Trimite e-mail | Printeaza
Economie
17.02.2020

Banca Națională a Moldovei lansează podcastul „De unde apar banii”

Banca Națională a Moldovei lansează podcastul „De unde apar banii”

Un podcast de educație financiară este lansat astăzi de Banca Națională a Moldovei și Clubul Presei Economice. Emisiunea audio va fi realizată de jurnalistul Vitalie Condrațchi pe parcursului anului 2020, fiind difuzat câte un episod pe lună. Primul episod cu titlul „De unde apar banii” vorbește despre apariția băncilor și tratează subiecte precum creditarea, economisirea pentru viitor, sistemul de plăți etc.

Podcastul face parte din proiectul „Învață! Dă sens banilor” desfășurat de Banca Națională împreună cu alte instituții. „Un angajament social al Băncii Naționale este creșterea nivelului de educație financiară a cetățenilor, iar această inițiativă ne va permite să ajungem la un public cât mai larg, instruit astfel încât deciziile pe care le ia să-i aducă beneficiile scontate. La fel, ne dorim să oferim publicului ocazia comodă de a se documenta într-un format atractiv în timp ce fac alte lucruri: merg în transport, fac sport sau desfășoară alte activități”, spune guvernatorul Băncii Naționale, Octavian Armașu.

Podcastul poate fi ascultat pe pagina Băncii Naționale a Moldovei https://www.bnm.md/ și pe site-ul propriu al podcastului – www.deundeaparbanii.md, precum și pe cele mai populare platforme specializate – Google podcasts, Apple podcasts, Anchor.fm, Soundcloud și altele. Totodată, podcastul va putea fi ascultat pe dispozitivele smartphone și pe rețelele de socializare la următoarele link-uri:

https://www.facebook.com/BNMoficial/
https://www.facebook.com/deundeaparbanii
https://twitter.com/BNM_oficial
https://www.youtube.com/channel/UCLpDfxKzSqgMiqyH-y6l9Hg
linkedin.com/in/banca-națională-a-moldovei-12a770128

Podcastul „De unde apar banii?” își propune să reflecte cu regularitate și alte teme economice, într-un limbaj simplu și accesibil.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus