Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2020-02-13/raportul-asupra-parteneriatului-publicprivat-privind-modernizarea-i-eficientizarea-activita-ii-i-s-g-62947.html
Data: Feb 13, 2020 (21:20)

Raportul asupra parteneriatului public-privat privind modernizarea și eficientizarea activității Î.S. ”Gările și Stațiile Auto” a fost prezentat în plen

Parlamentul a aprobat Hotărârea privind raportul asupra evaluării modului de pregătire și desfățurare a parteneriatului public-privat privind modernizarea și eficientizarea activității Î.S. Gările și Stațiile Auto.  

Raportul a fost elaborat de Comisia de anchetă pentru analiza modului de organizare și desfășurare a privatizării și concesionării proprietății publice începând cu anul 2013 și a fost prezentat în ședința plenară de astăzi.  

Comisia de anchetă pentru analiza modului de organizare și desfășurare a privatizării și concesionării proprietății publice a fost înființată de Parlament pe data de 18 iunie 2019. Comisia a avut sarcina de a evalua legalitatea procedurilor și deciziilor luate în procesul privatizărilor efectuate cu bunuri publice, a concesionărilor și altor forme de înstrăinare ori transmitere a proprietății statului, anunță Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.