Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2020-02-13/legislativul-a-operat-modificari-in-componen-a-unor-comisii-permanente-i-in-cea-a-delega-iei-la-apce-62944.html
Data: Feb 13, 2020 (21:11)

Legislativul a operat modificări în componența unor comisii permanente și în cea a delegației la APCE

Legislativul a operat modificări în componența nominală a unor comisii parlamentare permanente. Prin Hotărârea aprobată în cadrul ședinței plenare de astăzi, deputata Svetlana Rotundu, fracțiunea parlamentară PDM, a devenit membră a Comisiei administrație publică, iar Alexandru Botnari, care a reprezentat aceeași fracțiune și și-a depus anterior mandatul de deputat, a fost exclus din componența acesteia.

Marina Rădvan, fracțiunea PSRM, a înlocuit-o pe Alla Pilipețcaia, aceeași fracțiune, în funcția de membră a Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media. Alla Pelipețcaia a devenit secretar la Comisia de control al finanțelor publice.

De asemenea, membru al Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media a devenit Radu Rebeja, fracțiunea PDM, substituind-o pe Svetlana Rotundu.

Printr-o altă Hotărâre a Legislativului, aprobată la ședința de astăzi, delegația Parlamentului Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a fost completată cu un nou membru supleant – Marina Tauber, deputata fracțiunii ”Partidul ȘOR”, anunță Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.