Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2020-02-13/la-parlament-a-fost-prezentat-raportul-asupra-privatizarii-ac-iunilor-statului-in-sa-tutunctc-62948.html
Data: Feb 13, 2020 (21:24)

La Parlament a fost prezentat Raportul asupra privatizării acțiunilor statului în SA ”Tutun-CTC”

Comisia de anchetă pentru analiza modului de organizare și desfășurare a privatizării și concesionării proprietății publice începând cu anul 2013 a prezentat Raportul asupra evaluării modului de pregătire și desfășurare a procesului de privatizare a 5076982 acțiuni ordinare nominative proprietate publică a statului emise de SA ”Tutun-CTC”. Proiectul Hotărârii în cauză a fost votat de majoritatea deputaților în cadrul ședinței plenare de astăzi.

Comisia de anchetă pentru analiza modului de organizare și desfășurare a privatizării și concesionării proprietății publice a fost înființată de Parlament pe data de 18 iunie 2019. Comisia a avut sarcina de a evalua legalitatea procedurilor și deciziilor luate în procesul privatizărilor efectuate cu bunuri publice, a concesionărilor și altor forme de înstrăinare ori transmitere a proprietății statului, anunță Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.