Trimite e-mail | Printeaza
Economie
12.02.2020

Un grup de oameni de afaceri din Japonia vor să investească în agricultura din Republica Moldova

Un grup de oameni de afaceri din Japonia vor să investească în agricultura din Republica Moldova

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju, s-a întâlnit, în după amiaza zilei de ieri, cu un grup de oameni de afaceri din Japonia, care vor să investească și să susțină agricultura din Republica Moldova.

În cadrul discuțiilor potențialii investitori au vorbit despre intenția de a realiza un proiect de susținere a producătorilor agricoli din țara noastră, în special ce ține de prelucrarea terenurilor agricole, prin implementarea a noi tehnologii de prelucrare a solului cu utilaje agricole performante.

Ministrul a apreciat și a salutat disponibilitatea oamenilor de afaceri străini de a investi în agricultura din țara noastră și a precizat că MADRM analizează  toate oportunitățile de suport pentru agricultori, negociază și poartă discuții cu partenerii de dezvoltare și potențialii investitori pentru a putea oferi cele mai eficiente soluții de prelucrare a pământului cu utilaje agricole performante.

Potrivit MADRM, părțile au convenit că vor analiza detaliat conceptul de proiect și vor decide cum va fi realizat acesta.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus