Trimite e-mail | Printeaza
Politic
05.02.2020

Parlamentul a anunțat Concurs pentru selectarea a 4 candidați la funcțiile de membru al CSM

Comisia juridică, numiri și imunități a anunțat concurs public pentru selectarea candidaților la funcțiile de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) din partea Parlamentului.

Potrivit condițiilor concursului, candidatul la funcția de membru al CSM trebuie să întrunească următoarele cerințe:

- deține cetățenia Republicii Moldova;
- activează în învățământul superior în calitate de personal științifico-didactic titular (lector universitar, conferențiar universitar, profesor universitar);
- deține experiență științifico-didactică în învățământul superior de minimum 5 ani;
- nu are interdicția de a ocupa o funcție publică sau de demnitate publică;
- are reputație ireproșabilă și înaltă competenţă profesională.

Dosarele de participare la concurs pot fi depuse până la 19 februarie 2020 inclusiv, ora 17:00. Acestea pot fi depuse personal de către candidat sau prin e-mail.

Copiile documentelor prezentate de către candidați vor fi prezentate împreună cu documentele originale pentru a se verifica veridicitatea lor sau vor fi autentificate notarial. În situația în care dosarul de concurs se depune prin e-mail, copiile documentelor se depun la data interviului.

Concursul se va desfășura în condițiile Regulamentului cu privire la organizarea și desfășurarea concursului pentru selectarea candidaților la funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii din partea Parlamentului.

Persoana responsabilă pentru recepționarea dosarelor este Cristina Rotari, consultantul superior în Comisia juridică, numiri și imunități – relații la tel. (022) 82-05-24, 060003249; adresa electronică - cristina.rotari@parlament.md, anunță Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus