Trimite e-mail | Printeaza
Politic
04.02.2020

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu Șeful Delegației UE în Republica Moldova

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu Șeful Delegației UE în Republica Moldova

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Peter Michalko, șeful Delegației UE în Republica Moldova.
Președintele Parlamentului a reconfirmat determinarea autorităților de a adopta toate legile asumate la semnarea Acordului de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană și a reiterat deschiderea pentru continuarea colaborării pe dimensiunea integrării europene.

”Guvernul, Parlamentul și Președintele țării lucrează pentru binele cetățenilor Republicii Moldova. Vrem să avem o țară integră, neutră și dezvoltată, iar reformele inițiate sunt în primul rând necesare țării și poporului nostru, respectiv vom acționa în interesul statului și al oamenilor”, a spus Zinaida Greceanîi. Ea a menționat că, la rândul lor, partenerii de dezvoltare trebuie să susțină cetățenii și nu anumite partide politice.
 
”Partidele se schimbă, iar țara rămâne. Trebuie să găsim lucrurile care ne unesc și să le promovăm. În calitate de președinte al Parlamentului sunt mereu alături de toți deputații în egală măsură. Este timpul să lăsăm ambițiile personale la o parte și să muncim cu toții. Asta am spus și în discuții cu reprezentanții autorităților care raportează Parlamentului, să nu confundăm independența cu iresponsabilitatea”, a menționat Președintele Parlamentului.
 
Părțile au făcut o trecere în revistă a principalelor subiecte de pe agenda parlamentară și au făcut un schimb de opinii pe marginea subiectelor de actualitate, anunță Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus